Van Geiranger naar Olden.
Door: ConnyenGeorge
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
10 Juni 2011 | Noorwegen, Olden
Eigenlijk gewoon een TOPplaats.
10 Juni 2011 - 17:15
Pap En Mam:
Wat weer een mooi reis verslag wat zijn jullie bezig George wat ben je klein zo je op die boot staat jeetje je lijkt wel een dwerg.
En de foto een Trol met een Trol of ben jij het Conny?
Wij genieten er van Serena was net op Face Book zo te lezen was het goed hier is het ook allemaal goed morgen veel plezier op weg naar de gletsjer voor nu veel liefs en genieten kus xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
10 Juni 2011 - 19:49
Je Reisgenoot.......:
He Ceesie, je bent toch wel echt handig met de site, he. Alles wat ze over Noorwgene zeggen is waar het is prachtig. -
11 Juni 2011 - 07:53
Pap En Mam:
het is met een K en gewoon Kees.
Veel plezier -
11 Juni 2011 - 13:14
Atie:
Nou ja Atie ze kan een paar dagen niet reageren want het spul zit op het water wel lief dat ze het door geeft.
doei Mam -
11 Juni 2011 - 13:49
Henk,:
Inderdaad werkelijk fantastic van het geen we tot nu toe gezien hebben.Wij moesten gisteren terugkomen van vakantie Miranda haar schoonmoeder ligt slecht dus wij moeten op Nina passen voorlopig.
Nog een fijne mooie groge en zonnige vakantie hopen wij voor julli.
Gr Erica en Henk -
11 Juni 2011 - 20:12
Diana:
Hallo luitjes!
Alles nog goed met jullie? Zie hier net op het nieuws van 22.00 uur dat er enorme overstromingen zijn in.....NOORWEGEN! Hoe kan het weer he. Hopelijk hebben jullie je zwembandjes meegenomen. (effe zonder gekheid natuurlijk hoop ik dat jullie hier geen last van krijgen!)
Liefs en X!