Van Leardal naar Mestad - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van George en Conny Spruit - WaarBenJij.nu Van Leardal naar Mestad - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van George en Conny Spruit - WaarBenJij.nu

Van Leardal naar Mestad

Door: ConnyenGeorge

Blijf op de hoogte en volg George en Conny

14 Juni 2011 | Noorwegen, Oslo

Vanmorgen “weer” vertrokken uit Leardal, dit keer hebben we de tunnel genomen want de sneeuwroute zou wel heel veel tijd in beslag nemen. Flam was de bestemming, om daar te gaan wandelen, bij het touristebueau een route gehaald en op pad gagaan. In de route was een mooie waterval opgenomen, bijna bij de waterval, mochten we nog even onze hobby uitoefenen, namelijk een berg oplopen en dat was bij deze, een 300 meter steil omhoog lopen. Tering wat ga je daar van zweten!!!! Maar eenmaal aangekomen bij de waterval hadden we een prachtig zicht op de waterval, en hebben we zitten genieten van het uitzicht. De tocht verder aanvaard, en toen kwamen we in het oude centrum van Flam, waar een oude staafkerk staat uit 1667. Lekker op ons gemakje terug gelopen naar het station van Flam en daar op een bankje ons bammetje zitten eten. De tocht ging verder naar Voss (met de camper hoor, niet lopend), want daar is een trapsgewijze waterval, zo langs de doorgaande weg. Onderaan de waterval is ook een camping. Maar dat leek ons niet zo goed idee om te overnachten vanwege de herrie van de waterval. Dan zou Conny de hele nacht geen oog dicht doen. Dus verder rijden maar, net voorbij Voss een plekje gevonden voor de nacht. Ja hoor en wat denk je weer een berg op met van die smalle weggetjes waar je elkaar weer niet kan passeren. Dat werd dan ook een paar keer achteruit rijden tot een inhammetje!! Maar gelukt, wel schattig hier hoor er is geen eigenaar op de camping, want er zijn geloof ik wel 10 plaatsen!!! Overal staan geldbakjes waar je gewoon geld in moet doen zoals bijvoorbeeld voor het douchen en voor je overnachting. Dat maak je toch niet vaak meer mee. We berichten jullie morgen verder uit Bergen. Toedeledokie.
PS Helaas geen foto''s en waarschijnlijk geen verslag uit Bergen!!!

• 15 Juni 2011 - 17:01

Pap En Mam:

Een gezellig leuk en mooi verslag maar ja met foto's er bij is het wel veeeeeeeeeeeeeeeel mooier ( grapje). nou ja grapje !!!!!!!!!!!!!
    Wij gaan toch niet er met de pet naar gooien ?? en moeten wij ook geloven dat jullie een bod op de huis hebben gedaan.?????
    maar in ieder geval jullie hebben weer een mooie dag gehad liefs kus

• 15 Juni 2011 - 20:01

Diana:

Hallo lieve vriendjes!
    Die Flambanen is echt een mooie tocht he! Wat een prachtige foto's. om verliefd op te worden. Oh en als jullie dat huis echt gekocht hebben, dan kan ik vast wel wat kamers reserveren voor volgend jaar zomer. Kom met 2 volw + 3 kids. Vriendenprijsje??? Maar effe zonder gekheid: je haalt het niet in je hoofd om daar te gaan wonen hoor! Wie moet dan mijn badmintonvriendinnetje worden???
    Wat ik uit jullie verslag begrijp gaan jullie op weg naar Bergen. Ben erg benieuwd hoe jullie dat vinden. Geniet nog maar lekker! Liefs!!

• 16 Juni 2011 - 07:25

Atie En Ton:

wat een geweldig land,,maar je moet er wel jong en sportief voor zijn hoor,,,, om nooit te vergeten,,en,,,,,wij genieten mee,,,, voorzichtig he

• 16 Juni 2011 - 09:16

Joan:

Hoi daar ben ik eindelijk weer na veel vrije dagen. Heb met veel plezier jullie verslagen gelezen vanaf vorige week vrijdag. Wat een mooi land toch he en George ik zal je niet meer herkennen als je terugkomt want van al dat gewandel zal je zeker wel wat kilootjes achterlaten in Noorwegen. De foto's zijn prachtig en zal ze zeker ook aan Klaas laten zien om hem toch maar eens over te halen die kant op te gaan. Kijk weer uit naar jullie volgende verslag. Groetjes uit het regenachtige Gouda.

• 17 Juni 2011 - 09:25

Eveline:

Heeey luitjes,

Nou ik ben er even voor gaan zitten. Leuk om jullie verhalen te lezen en wat een super mooie foto's zeg!!! Ik wil ook..... ! Geniet van die mooie natuur daar. Groetn uut Hoogland

• 17 Juni 2011 - 17:15

Albert & Loes:

Hoi vakantiegangers.
    Vandaag 17 juni jullie kaart ontvangen. Hoef je in Noorwegen geen postzegel op de kaarten te plakken? Erg wisselvallig weer en nu regent het weer behoorlijk. Hoop dat jullie het droog hebben. Heerlijk hé vakantie 4-en met je camper. Geniet er nog ff van want het gaat altijd erg hard als je eenmaal op pad bent. Liefs