Van Leardal naar Mestad
Door: ConnyenGeorge
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
14 Juni 2011 | Noorwegen, Oslo
PS Helaas geen foto''s en waarschijnlijk geen verslag uit Bergen!!!
15 Juni 2011 - 17:01
Pap En Mam:
Een gezellig leuk en mooi verslag maar ja met foto's er bij is het wel veeeeeeeeeeeeeeeel mooier ( grapje). nou ja grapje !!!!!!!!!!!!!
Wij gaan toch niet er met de pet naar gooien ?? en moeten wij ook geloven dat jullie een bod op de huis hebben gedaan.?????
maar in ieder geval jullie hebben weer een mooie dag gehad liefs kus -
15 Juni 2011 - 20:01
Diana:
Hallo lieve vriendjes!
Die Flambanen is echt een mooie tocht he! Wat een prachtige foto's. om verliefd op te worden. Oh en als jullie dat huis echt gekocht hebben, dan kan ik vast wel wat kamers reserveren voor volgend jaar zomer. Kom met 2 volw + 3 kids. Vriendenprijsje??? Maar effe zonder gekheid: je haalt het niet in je hoofd om daar te gaan wonen hoor! Wie moet dan mijn badmintonvriendinnetje worden???
Wat ik uit jullie verslag begrijp gaan jullie op weg naar Bergen. Ben erg benieuwd hoe jullie dat vinden. Geniet nog maar lekker! Liefs!! -
16 Juni 2011 - 07:25
Atie En Ton:
wat een geweldig land,,maar je moet er wel jong en sportief voor zijn hoor,,,, om nooit te vergeten,,en,,,,,wij genieten mee,,,, voorzichtig he -
16 Juni 2011 - 09:16
Joan:
Hoi daar ben ik eindelijk weer na veel vrije dagen. Heb met veel plezier jullie verslagen gelezen vanaf vorige week vrijdag. Wat een mooi land toch he en George ik zal je niet meer herkennen als je terugkomt want van al dat gewandel zal je zeker wel wat kilootjes achterlaten in Noorwegen. De foto's zijn prachtig en zal ze zeker ook aan Klaas laten zien om hem toch maar eens over te halen die kant op te gaan. Kijk weer uit naar jullie volgende verslag. Groetjes uit het regenachtige Gouda. -
17 Juni 2011 - 09:25
Eveline:
Heeey luitjes,
Nou ik ben er even voor gaan zitten. Leuk om jullie verhalen te lezen en wat een super mooie foto's zeg!!! Ik wil ook..... ! Geniet van die mooie natuur daar. Groetn uut Hoogland -
17 Juni 2011 - 17:15
Albert & Loes:
Hoi vakantiegangers.
Vandaag 17 juni jullie kaart ontvangen. Hoef je in Noorwegen geen postzegel op de kaarten te plakken? Erg wisselvallig weer en nu regent het weer behoorlijk. Hoop dat jullie het droog hebben. Heerlijk hé vakantie 4-en met je camper. Geniet er nog ff van want het gaat altijd erg hard als je eenmaal op pad bent. Liefs