Van Mandal naar Kristiansand
Door: ConnyenGeorge
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
23 Juni 2011 | Noorwegen, Kristiansand
Het lijkt er op of de terugreis is begonnen, maar eerst gaan we Kristiansand nog onveilig maken. Vanavond wordt de Midzomernacht gevierd. Nou even kijken of die Noren een feest kunnen maken. Zoals we gisteren al vertelde is het 3X vallen en dan zijn we in Kristiansand. Daar aangekomen eerst maar even gekeken waar de boot vandaan gaat vertrekken morgen, ook gevonden! De camper geparkeerd en eerst maar even de stad in. Hhhmmm je heb een oud en nieuw Kristiansand, we zijn nu even door het nieuwe gedeelte gelopen, ja hoor de Dom en de Vesting gevonden. We moesten parkeergeld betalen dus maar weer zorgen dat we op tijd terug zijn bij de camper. Ook nog zo iets waar gaan we slapen, de haven lijkt geen mogelijkheid. Dan maar alle boeken erbij gepakt om iets te vinden. Ja hoor een camping helemaal buiten het centrum, toch maar even naar toe gereden. Ja doei dat doen we niet hoor een nachtje voor 200 NKR. Toch maar weer de hele haven afstruinen, ja hoor gevonden er stonden nog meer campers, dan daar maar overnachten, verders zonder voorzieningen, maar we kunnen ons zelf goed behelpen. Weer naar het centrum van Kristiansand, maar nu naar het oude gedeelte. Nou het is echt het oude gedeelte, allemaal kleine straatjes met weer allemaal witte huisjes met zoals in Flekkenfjord. Nog even geprobeerd te skypen met Serena, maar helaas niet gelukt. Gegeten en daarnaa weer naar het centrum, want op een groot plein zou live muziek zijn en volop feest. Nou wij vonden het een beetje tegenvallen, misschien als Jan Smit had gekomen had het een feestje kunnen worden!!! Al met al geen echt feest dus en het is ook niet donker geweest. Lekker een tukkie doen en morgen vroeg op. Voor nu welterusten.