Voorbereidingen vakantie.
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
14 Augustus 2012 | Nederland, Lisse
En daarna ............. zien we wel waar we stoppen, eten en slapen. Natuurlijk hopen we wel weer regelmatig internet te hebben zodat we jullie op de hoogte kunnen houden. Tot over een paar weekjes vanuit Italie, we hopen een zonnig Italie.
Doei doei
15 Augustus 2012 - 13:45
Pap En Mam:
Zo wij zijn vroeg ingelicht maar natuurlijk wisten wij dat gelukkig alles op de kalender want onhouden dat valt niet meer mee wij zijn blij als jullie het alle 5 op de kalender zetten.
Ga maar lekker voor bereiden hoor. -
15 Augustus 2012 - 18:33
Louis En Nel Funcke:
Wij wensen jullie een fijne vakantie toe en heel veel mooi weer,en natuurlijk in goede gezondheid.
Alleen vraag ik me eigen af hoe George het doet om in twee dagen Italie te bereiken met 100km per dag,maar nogmaals heel veel plezier in de nieuwe camper en voor de rest lezen we het wel hoe het gaat.
doei........... -
16 Augustus 2012 - 10:48
Albert & Loes:
Ja dat is wat anders dan 100 km per dag rijden. Want hoeveel km is dat in zijn totaal naar Italie? Het ligt eraan waar je in Italie naar toe gaat? Het was toch het Gardameer? Toch? Veel plezier met de voorbereiding van jullie reis. Geniet ervan Nog twee weekies en dan hups de camper in en rijden maar.
Groetjes van ons uit het mooie zonnige Leiden -
16 Augustus 2012 - 15:19
Pap En Mam:
Jammer Jammer meer zeg ik niet maar jij weet het wel Kus