Even een berichtje,
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
29 Augustus 2012 | Nederland, Lisse
We zijn in volle voorbereiding geweest voor de vakantie naar Italie. Ja jullie lezen het goed, geweest. Want de plannen zijn veranderd, door omstandigheden gaat onze vakantie op dit moment niet door. Misschien gaan we later in september nog, we zullen wel zien. In ieder geval gaan we wel komend weekend weer even lekker weg. We gaan naar Vierakker, THE PLACE TE BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na het weekend latenen we weten hoe het daar is geweest.
Lieve groetjes
George en Conny
XXX
30 Augustus 2012 - 20:08
Pap En Mam:
Komt goed van alle kanten, maar veel plezier in het weekend, en ach vierakker kan ook heel leuk en mooi zijn. kus XXXXXXx -
31 Augustus 2012 - 16:27
Pap En Mam:
Net gesproken dus toch ergens anders heen naar Almen zal wel heel druk zijn met 1 Boten en 5 Campers
Ga kijken of ik het straks kan vinden ach wat maakt het uit jullie zijn lekker even weg.
Als het tenminste op de kaart staat misschien is het wel te klein om het op de kaart staat.
Kus liefs -
08 September 2012 - 17:14
Hallo daar in Frankrijk
zo leuk lekker voor anderhalve dag thuis het is wel fijn dat ik dit nog even kan lezen ja wanneer weer zien wij wel moet morgen ochtend om half negen in het ziekenhuis melden.
Maar jullie horen het wel hoe het verder gaat, vanmiddag belde Serena op zo lief van haar en ze wilde ook Opa hebben ze was net klaar met haar werk en stond bij de bushalte.
Dank voor de sms zo fijn dat jullie het verste punt hebben gehaald maar een ding voortaan voor donker thuis komen of je nou licht op je fiets hebt of niet hoor ha ha ha .
Stond die kathedraa zo mooi in het licht kijk dat heb je dan wel weer als je in donker thuis komt.
voor nu veel liefs en geniet er van kus sms als ik iets weet. doei doei