Op weg naar het fleurige Honfleur,
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
11 September 2012 | Frankrijk, Honfleur
We hadden gelezen dat de kerkklok ’s nachts niet zou luiden, nou ………………… dat was ook niet zo. ’s Morgens om 08.00 uur ging de klok weer luiden. Oh ja we hebben vannacht wel een onwijse regenbui gehad, ach even plassen, kop onder de dekens en weer verder tukken, het was immers pas 02.00 uur. De volgende ochtend is George op pad gegaan voor een bakkertje, hmmmmmmmmmmmmm hij kwam met een lekker warm stokbroodje terug. Na het ontbijt alles weer in orde gemaakt om richting Honfleur te gaan. Zo zo de planner gaf 90 km aan, dat is meer een afstand voor ons op een dag. Alhoewel George was toch niet helemaal tevreden, we hebben de 90 km alleen maar op kleine/smalle weggetjes gereden, leuk toch, nou voor George niet. Eenmaal aangekomen in Honfleur zagen we de Du pont de Normandië al liggen. Oeps eerst maar een slaapplaats vinden, dat was zo gepiept. We staan vlakbij het centrum op een plaats waar wel 180 campers kunnen staan, dus echt een megaplek. En wat altijd handig is dat de camperplaatsen altijd in het centrum van een dorp of stad liggen. Even een broodje eten dan op de fiets naar Du pont de Normandië, eigenlijk wilde we deze brug per fiets beklimmen, maar bij nader inzien toch maar niet!! Dus, zijn we de brug toen maar op gelopen!!!!!!!!!!!!! Wat is die brug hoog zeg, logisch natuurlijk want allerlei soorten schepen moeten er onder door kunnen duuuhhhhh!!!! Daarna nog even het centrum van Honfleur onveilig gemaakt (!) nee hoor. Gewoon lekker lopen slenteren door het centrum. Nu zijn we weer terug bij de camper en vanavond gaan we Honfleur by night kijken!! Hahahihi. Kus kus van ons