Al aardig op weg.
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
17 Augustus 2013 | Duitsland, Neuhaus am Inn
Onderweg was het af en toe wel druk, maar geen file. Het is natuurlijk mooi weer dus onwijs veel kadavers op het voorraam. We kunnen nog net kijken!! Vandaag doen we niet veel meer, gewoon lekker zitten en morgen verder richting Slovenie.
Voor straks trusten!!
Groetjes xxxxxxx
19 Augustus 2013 - 17:48
Atie:
leuk weer te lezen,,, heerlijk hoor zo zorgeloos onder weg zijn,,,geniet lekker ..lezen het graag,,,maar we gaan zelf ook met vakantie,,,wel op een andere manier maar als je zowat 70 bent mag dat wel,
deze keer fietsen in zuid-frankrijk,,, super hoor altijd mooi weer,,,lieve gr van ons -
19 Augustus 2013 - 19:25
Pap En Mam:
Ja hoor weer heerlijk een reisverslag dank voor de sms waren er heel blij mee.
Het ziet er weer heel lekker uit met jullie pootjes in het mooie water daar zou ja zo uit drinken Ja er moeten veel plaatsen in komen want pap gaat weer zoeken maar dan is hij toch weer bezig al gaat het heel goed gelukkig ik kan niet op jullie eerste verslag reageren krijg het er niet uit ik zie Atie wel zo fijn dat die ook lekker op vakantie gaan.
Gisteren zijn wij lekker een eindje wezen rijden en Pap heeft gereden het ging goed en vanmiddag belde de tuinvriend dat er weer groenten was dus Pap naar Warmond ik ben wel mee geweest lekker hoor na een lange tijd samen even weg.
Loes is van morgen geweest is blijven eten had heel veel lekkers mee het was genieten Van kibbeling tot haring dus vandaag niet gekookt lekker makkelijk. kijk nog even of ik op de eerste kan komen geniet veel liefs kus voor jullie van ons Pap en Mam