Staringgrad
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
21 Augustus 2013 | Kroatië, Starigrad
Groeten van ons uit een zonnig Kroatië
21 Augustus 2013 - 21:47
Atie:
Hoi, Hoi lieverds,,,wat is het toch leuk te lezen,,,,wij zijn daar zo 35 jaar geleden geweest,,,ja, ja toen gingen de auto,s ook al zo ver super mooi is het daar he,,,jullie genieten echt,,,,en wij een beetje met jullie.
wij gaan fietsen in zuid-frankrijk,,,, zo langs de kust ,,,zalig hoor heen via de napolion routte,,,we zijn dan 4 dagen onderweg dan 2 weken in een huisje en dan weer op het gemak terug dus tot dan.........oom ton tante atie hi,hi -
21 Augustus 2013 - 22:33
Serena:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
komiek!
Pas op mam dat je je morgen niet verreist voelt!
Succes xx -
22 Augustus 2013 - 07:36
Marion:
Nou als je niet veel hebt dan moet je het vooral op zo'n manier beschrijven hahaha.
Maar alle gekheid op een "stokje" (hoe toepasselijk) het is weer schitterend. Ik hoop voor jullie dat de 6 weken niet al te snel omgaan. xxxx -
22 Augustus 2013 - 07:57
Smurfin:
Hoi, ik sluit me helemaal bij de tekst van Marion aan :) Een leuk begin van de dag hoor om jullie verhaal te lezen. Tot gauw maar weer. Groetjes en lekker blijven genieten van het zonnetje. Gaan we hier de komende week ook doen. Helaas alleen vanachter het raam tot 17.00 uur. xx -
22 Augustus 2013 - 12:06
Louis Funcke:
Komt de waarheid nu naar boven met je 25 centimeter.op de tennis loop je altijd te bluffen van 30 centimeter.
maar als nog een hele goede vakantie verder en heel veel plezier doei.......... -
22 Augustus 2013 - 20:43
Pap En Mam:
Hoi hoi,
Zo dat was weer een heel verslag en het was weer een beste rit en wel fijn dicht bij de zee.
En lekker wezen eten waar bestond het uit? en is het nu echt goedkoop?
Staan er veel Campers ? je weet het Mam vraagt altijd wel wat wij lezen het verslag en ja dan komen de vragen.
Leuk een glaasje bij de afrekening hier krijg je bij de Chinees een pepermuntje.
Vandaag 50 Km gereden en weer een leuke plaats gevonden?
Vanmiddag is Serena geweest altijd leuk en wij hebben iets uit gezocht om woensdag te gaan eten maar wij hadden iets anders maar Serena heeft de knoop door gehakt dan komt Serena uit haar werk hier naar toe.
Verder gaat het hier goed vanavond nog buiten gezeten en nu even naar jullie mailen stoer hoor achter het stuur hoor Conny was het klimmen en dalen of viel dat wel mee.
voor nu voor jullie 2 veel liefs kus en geniet er van doei doei uit Sassenheim