Een stukje verder!!!!
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
22 Augustus 2013 | Kroatië, Zadar
Lieve allemaal tot een volgende keer.
XXXX
23 Augustus 2013 - 14:55
Pap En Mam:
Hallo Hallo hier Sassenheim ik zoek verbinding met Zadar of de volgende plaats Martin
Wat is dit een heerlijk verslag wel fijn dat de wegen goed zijn wat erg dat er nog huizen zijn die niet afgemaakt zijn of waar je nog aan kan zien dat er oorlog is geweest.
Wat leuk een Lidl de zelfde spullen als in Nederland? wel handig die sjorbandjes.
Die mevr die jullie uit zwaaide was denk toch wel lief bedoelde en zijn jullie niet de verkeerde kant op gelopen om te gaan plassen? wat leuk nog buiten zitten met kaarslicht ja hoor jongens hou de romantiek er maar in en nog een wijntje erbij ook?
Het is vrijdag middag ven morgen de boodschappen gedaan samen heerlijk en van middag ben ik nog lekker op de scoot weg geweest heerlijk het park in de rondte, ja met dit weer is het een pracht ding ik ben nog nooit zo verkleurd geweest, pap is wezen wandelen en dat gaat ook lekker vanmorgen ook de papieren gehaald voor Pap zijn rijbewijs te verlengen wie had dat ooit gedacht.
Donderdag keuren dus nog wel even kijken of dat goed gaat.
O ja George ik ga bruine bonen soep maken wat zou je er van denken?Nee Conny jij niet hoor.
De Temp blijven nog hoog zomers wat een feest in ons kikkerlandje.
veel liefs heel veel plezier hoor kissssssssssssssssssssssssss