Naar Bosnië en Herzegovina
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
28 Augustus 2013 | Bosnië en Herzegovina, Mostar
Zooooo dat waren onze belevenissen van vandaag, morgen gaan we weer terug naar Kroatië en gaan we alvast naar Dubrovnik, dan kunnen we daar vrijdag nog even kijken en dan zaterdag met de boot naar Bari, zit nu al aan de primatoer dus dat moet goed komen.
Groeten van ons. XXXXXXXXXXXXXX
29 Augustus 2013 - 13:02
Sylvia (collega):
Oooh zo jarloers, lijkt me mooi en indrukwekkend te gelijk, als ik je verhaal goed interperteer :-)..
Kijk al weer uit naar je volgende verhaal... Groetjes aan George...knuf xxx -
29 Augustus 2013 - 18:55
Pap En Mam:
Lieve hemel wat een lang verslag en ik heb er geloof ik al 4 op een dag gekregen maar ik vind het wel een leuk verslag en de foto's daar ben ik helemaal gek op wat zijn ze leuk maar Conny vd Zwet jij bent niet helemaal naar boven geweest ik zie het aan je gezicht maar dat maakt niet uit hoor het is een leuk gezicht.
Wat een lieve man man die dat voor jullie allemaal deed brengen en weer teug halen en ach dan gun je die man ook een paar stuivers te verdienen.
En daar bij hij sprak ook nog een Engels heeft hij allemaal geleerd voor de klandizie natuurlijk.
Maar ik ga nu eindigen met dank voor het verslag en zeker voor de foto"s jullie gaan gewoon lekker verder met genieten want daar zijn jullie toch voor weg gegaan Conny en George doe voorzichtig en blijf genieten.
Tot de volgende keer het is heel leuk om het allemaal te zien zo genieten wij er ook van mee.
lieve groetjes Pap Jan Mam Ria
29 Augustus 2013 - 22:40
Ingrid Hogewoning:
Hallo jongens,
Wat een leuke reis hebben jullie al achter de rug ennuh....hebben jullie nog te gaan! Veel gedaan en gezien al!
ik heb genoten van jullie verslagen, erg leuk om zo eventjes mee te genieten!
Jongens blijf genieten, wij genieten mee en nog h eel veel vakantieplezier!
Ingrid