Wakker worden in Berlijn.
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
01 Maart 2014 | Duitsland, Berlijn
01 Maart 2014 - 21:34
Albert & Loes:
Hallo spruitjes
Leuk om wat van jullie te lezen.
Conny schreef al dat het lekker weer was.
Bij ons ook maar geen zon voor ons was wel droog.
Wel heerlijk gewandeld rondom Leersum.
En nu heerlijk in ons hotel en lekker naar het schaatsen kijken.
Dikke kuzzzzzzzzzz -
01 Maart 2014 - 22:27
Mam:
Weer een leuk verslag fijn dat het zo goed gaat met de gps.
Lekker morgen de andere helft geniet er maar lekker van.
En wat was die tegemoetkoming het blijft toch niet zo?
Maar goed fijn dat je nog een schoonmoeder hebt om altijd iets te delen.
heb even met Serena aan het sms geweest want de route in de Zilk is veranderd
Maar ik ga gewoon ik kan het altijd vragen, de rolss ligt toch in de auto
het is wel dicht bij Pompe joh komt goed.
Niet schrikken maar vannacht hoorde ik stemmen in de kamer ik dacht wat moet ik nu
nou den ben je echt alleen maar ik ben toch naar de kamer gegaan en opeens hoorde mevr van der Zwet haat het goed met U en dat werd steeds herhaald moet ik hulp sturen ik zei nee hoor het is goed jullie snappen het al ik heb het alarm aan gedrukt in plaats van mijn lampje ik zei er is niets ze zei ga dan maar weer lekker slapen en slaap lekker schaamde mij dood nee hoor zei ze u bent echt de eerste niet. gaat hier lekker hoor geniet verder morgen. Knuffel Mam -
01 Maart 2014 - 23:02
Yvonne En Marcel :
Wat leuk om jullie weer te volgen! Op fb al wat foto's voorbij zien komen. Mooie stad zo te zien! En wat treffen jullie het met het weer. We zien veel strak blauwe luchten voorbij komen. Georgie ook jij kan boeiende verhalen schrijven:). Leuk! Wel hooen we voor je dat je euro's gevonden hebt en geen Duitse marken. Haha. Nog veel plezier! Groetjes XXX