Laatste dag Berlijn en ook weer thuis!!! - Reisverslag uit Lisse, Nederland van George en Conny Spruit - WaarBenJij.nu Laatste dag Berlijn en ook weer thuis!!! - Reisverslag uit Lisse, Nederland van George en Conny Spruit - WaarBenJij.nu

Laatste dag Berlijn en ook weer thuis!!!

Blijf op de hoogte en volg George en Conny

03 Maart 2014 | Nederland, Lisse

Rustig wakker geworden, in het hotel was het afgelopen nachtschade iets wat onrustig, maar als je moe bent slaap je toch wel goed. Weer zalig genoten van het ontbijt. Daarna onze troep in de trolley's gestopt, uitgecheckt en de trolley achter slot gezet zodat wij nog wat dingetjes konden gaan zien in Berlijn. We hadden ons laten registreren om de Reichtsdag te bezoeken. En ja hoor we mochten naar binnen(!), eerst even langs de beveiliging, ook dat was gelukt. Onder begeleiding zijn we naar de koepel gebracht. Eenmaal boven hadden we een prachtig uitzicht over Berlijn. Daarna hebben we de U-bahn genomen om zo aan te komen bij de East Side Gallery. Dit is nog een stuk muur wat er staat. De ene kant is met mooie en minder mooie dingen beschildert. Toch weer indrukwekkend om te zien dat het zo verdeeld was. Aan het einde was de Oberbaumbrucke, een prachtige brug. Vanaf de brug zijn we terug gelopen naar het hotel, nou dat was geen klein stukje. Na een uur kwamen we bij het hotel. Nog even gauw wat foto's op FB gezet, want dat lukt niet meer op waarbenjij!! Nog even rustig gezeten en wat gedronken en toen hebben we toch maar de trein naar het vliegveld genomen snik snik snik!!! We hadden er nog wel langer willen blijven, want er is nog zoveel te zien. We vlogen lekker op tijd, we kwamen zelfs een half uur eerder aan op Schiphol dan gepland. Goed gedaan EasyJet. Al met al is het een fantastische stedentrip geworden. Veel gezien, veel gelopen en lekker gegeten! Nou wat wil een mens nog meer??
Iedereen weer bedankt die de moeite hebben genomen om onze stukjes te lezen en een reactie te plaatsen.
Tot een volgend keer maar weer.
Liefs George en Conny
xxxx

• 04 Maart 2014 - 11:20

Mam:

Goede morgen,
    Fijn dat jullie even lieten weten dat jullie weer veilig thuis waren het was goed dat ik de t,v aan had ander had ik de aankomst nog gemist.
    En dat vanmorgen belde Conny nu weet ik toch weer het een en ander fijn dat jullie het zo fijn hebben gehad en dat ik alles van de week precies alles hoor want ja vragen zijn er altijd.

En ook zo fijn dat jullie het geweldig hebben gehad, mooi dat jullie door de beveiliging mochten een goed teken.

Nog even bij komen en dan als een speer naar het vliegveld ja ja die Easy Jet is zeker snel.
    ja hoor ik lees de stukjes met plezier en bekijk de foto's dat is zo leuk als er niets bij staat dan ga ik maar gokken en dan is het heel iets anders maar ik ben er zoet mee moet je maar denken.

En lekker de voeten in een bruisbad is ook lekker doen. doei doei Kus xxx