De "rustdag"
Door: Conny
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
13 Juni 2014 | Frankrijk, Troyes
Een rustdag ja tot 11.00 uur maar daarna niet meer!! We hadden namelijk nog een wandeltochtje gemaakt van een kilometertje of 15. Maar tot 11.00 uur hebben we het wel rustig aan gedaan hoor, rustig ontbeten en George heeft zijn fiets ontdaan van geluiden!!! Met een goed gevulde rugzak (water) gi¬ngen we op pad. Wat is het hier ontzettend mooi zeg, mooi van die glooiende heuvels, maar als je er tegen op moeten lopen is het toch wel steil. We hebben allerlei soorten ondergrond gehad, gras, zand, steentjes en modder. Ook nog een stuk door een bos genomen, want dat gaf de GPS aan, wel vreemd want er liep geen pad! Ook nog een hert gezien, alhoewel ik dacht dat het een haas was. Nou een Bambi in de verte lijkt net een haas!!! Na een uurtje of 4 waren we weer in het centrum van het dorpje. Nou eerst maar eens kijken of ze daar zo’n glas hebben met geel spul gevuld en een mooi schuimkraagje. En ja hoor die was er. We vinden Frankrijk steeds leuker worden, de mensen die we tot nu toe hebben ontmoet zijn ontzettend aardig. Dus van ons mogen de Fransen wel in Frankrijk blijven wonen hahahihi. Eenmaal terug bij de camper lekker kersen zitten eten en gebeld met het thuisfront, nog even lekker van het zonnetje zitten genieten en toen was het weer etenstijd. Kok George heeft weer erg zijn best gedaan!!. De rommel opruimen en dan nog lekker onder het luifeltje gezeten, want wat is het weer hier prachtig, gemiddeld zo’n 30 graden, super toch. Morgen gaan we weer een stukje verder zakken naar Auxerre.
Liefs en kus van ons