Bij Diana en Ron
Door: George
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
16 Juni 2014 | Frankrijk, Boussac-Bourg
Groeten van Diana en Ron en Conny en George.
Nogmaals Diana en Ron het was super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18 Juni 2014 - 21:58
Mam:
Krijg nou wat op eens is er weer iet dus meteen gebruik van maken met een wijntje en een stukje kaas had al heel vroeg gegeten in verband met de voetbal.
Wat een leuk verhaal van jullie vrienden ik zei het al toen ik het huis zag wat ziet het er leuk ui maar van binnen zal het dan ook wel gezellig zijn Als Ron het Paard heeft gevangen was dat wel op tijd hij zal maar een drukke weg op gaan je moet er niet aan denken.
Leuk iedere zijn eigen pizza maken best een leuk idee het is echt grappig omdat te doen
Net heeft Serena gebeld hoe laat ze morgen komt want daar had ze geen tijd voor gehad en nu komt ze rond uur dan gaan wij samen d boodschappen doen want als Serena niet kon dan zou Loes de boodschappen doen want het lukt mij de hele week al niet maar ik had ook niet gehoord wat ze wilde eten en dat kijken wij dan meteen en als het helemaal niet gaat dan kijken wij in de kasten en opschrijven en dan haalt Serena het even
Serena zegt steeds als er iets is al is het midden in de nacht moet je bellen want als ik alleen ben staat toch de telefoon aan ze w2as lekker wezen sporten Serena zei Oma komt helemaal goed ik hoor het zit je in een dip moet ik nu nog komen lief hoor ze had met een vriendinnetje voetbal gekeken maar toch naar de sport goed hoor trouwen 2-0 voor Chilli ik ga nog even kijken of ik nog meer post heb dit lukte weer aardig dan ben ik al weer blij voor nu slaap lekker en morgen weer een fijne dag wanneer komen jullie eigenlijk weer thuis???? dag lieverds nog lekker een paar dagen genieten xxx xxx