Bezoekje Merville!
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
05 Juli 2016 | Frankrijk, Merville
Helaas aan de Costa Brava kwam een einde, want we hebben immers nog meer te doen! Zo lekker een eindje tuffen richting Toulouse om daar in Merville een broer (Gert) van een collega te bezoeken. Jeetje zeg wat moesten we een eind rijden, zeker wel 400 km, nou dat is niet onze hobby kan ik je vertellen. Maar éénmaal aangekomen in het prachtige Merville werden wij hartelijk ontvangen terwijl deze mensen ons niet eens kennen!! We hadden een paar zakken drop en saté saus mee want dat missen ze erg sinds ze in Frankrijk wonen. Even wat gedronken, nou ja onze koelkast bijna helemaal leeggedronken!!!! Ja de Radler vinden ze in Merville ook lekker. Gekocht in Spanje want daar is alles behoorlijk goedkoop. Oh ja als je bij Gert langs gaat moet je wel altijd klusjes doen. Ik had de schone taak het zwembad schoon te maken. Zo gezegd zo gedaan, nog even lekker zitten kletsen, de camper bekeken en hup daar gingen we weer. Alvast op pad naar Gouffre du Padirac. Dit was nog wel 2,5 uur rijden! Helaas mochten we niet op het parkeerterrein staan dus maar een camperplaats opgezocht. Ook weer gevonden binnen een straal van 5 km, zelf vonden wij dit erg netjes. Nou dat werd laat eten namelijk 20.45 uur. Nog wel even buiten kunnen zitten en toen toch maar het bedje opgezocht. Doei doei tot een volgende keer.
08 Juli 2016 - 22:19
MAM:
JE HEBT TOCH GEEN ZWEMBADE SCDHOON GEMAAKT EERST 400 KM RIJDEN EN DAN EEN ZWEBAD SCHOON MAKEN MAAR GOED DAT MOET JE NATUURLIJK DAN HEB OOK NOG WEL EN PAAR KLUSJES NEE HOOR4 GRAPJE IS DAT EEN COLLEGA VAN G OF VAN C ZO WEER DOOR NAAR DE VOLGENDE PLAATS EN HADDEN JULLIE ZEKER NET EEN BAKKER GEVONDEN IS MERVILLE OOK EEN DORPJE ? IK VANMIDDAG OOK EN MAILTJE GEDAAN DUS NU EEN KLEINTJE IK GA NAAR BED BUITEN DE ANTIBIOTICA EEN PAAR PARACETAMOLLEN OM DE NACHT DOOR TE KOMENMAAR DAT ZAL WE LUKKEN VOOR JULLIE OOK LEKKER SLAPEN EN MORGEN WEER EEN NIEUWE DAG WEER STUKJE DICHTER BIJ HUIS LIEFS KUS SLAAP OOK LEKKER DOEI DOEI VOORZICHTIG DOE DOEI LIEFS UIT HET MOOIE SASSENHEM