Waterton Lakes National Park
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
04 Mei 2017 | Canada, Waterton Lakes
05 Mei 2017 - 22:10
Marcel:
Zo zo wat een animals jullie hoeven in iedergeval niet naar de Zoo -
06 Mei 2017 - 09:39
MAM:
zou het nu toch goed gaan of Loes en Serena hebben het door gestuurd hoor ik vandaag wel ik heb het in ieder geval zo fijn da ze iets voor mij doen het gaat niet zo soepel meer Ha ha ha, het is Zaterdag morgen en niet te geloven de zon schijnt ik ga zo rond het middag uur naar keukenhof dan is het misschien wel lekkerder want fris is het wel en bij jullie ? leuk wat is dat voor een beestje het volgens mij geen stok paardje het lijkt er wel op wie heeft nu op een vermomde kakkerlak zal George wel zijn ga het maar eens uitzoeken hoe dit beestje heet. ik hoop dat jullie het fijn hebben er heeft vast veel sneeuw gelegen als er nu nog resten liggen misschien in de schaduw eigenlijk weet ik niets meer volgen de week hoor ik weer iets van het spaarne weet dat ik een hoorapp kwijt was in het ziekenhuis is gevonden tussen het beddengoed toen ik naar huis was zouden ze kijken en ja hoor gevonden lag bij de beveileging hartstikke blij ik dacht nog vast raar of ze hem gevonden hadden ik qa 15 mei naar keukenhof geregeld ze halen mij op en ik hoef nergens iets te doen regelen ze samen met de buurtzorg Anja en Marja gaan mee jullie horen wel horen het is geweest voor nu veel liefs voor jullie van mij uit een zonnig Sassenheim maar wel fris geniet van het mooie Canada jammer da pap er niet meer is anders zat hij nu al te zoeken waar jullie zitten.maar niets aan te doen ik geloof dat LOES DAT WEL DOET EN ik ben hier al heel blij mee lieverds geniet met en van elkaar KUS XXX mam Ria.