Bij de Indianen
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
14 Mei 2017 | Canada, Cache Creek
Moederdag!!!!!!!!! Het kado van Serena was in Nederland al verzilverd, we konden dus gewoon verder met de trektocht door Canada. Eerst maar ff koffie en wat eten nog even naar de supermarkt en dan op weg naar Cache Creek de weg was prachtig de weg is glooiend, geen sneeuw meer, en themperatuur ongeveer 15 graden en hele grote meren!. Ennnn we zijn in één keer hier naartoe gereden, dat kwam omdat Conny aan het roer zat! Dat betekende dat we al om 14.00 uur hier op de R.V plaats waren en de hele middag hadden om hier een beetje rond te scharrelen. Leuke RV plek, we staan op de historische Hat Creek Ranch ergens uit 1863 die ze nu proberen in ere te houden en waar nodig te herstellen en waar ook best wel veel toeristen op af komen. Alles wat we hier zien op de ranch is nog orgineel. We hebben weer internet en de verslagen kunnen weer op waarbenjij gezet worden. Morgen gaan we door naar Lillooet en misschien wel meteen door naar Whistler dat gaan we morgen wel zien. Van vandaag eigenlijk niets te melden of het moest zijn dat de dame hier aan de receptie aan Conny vroeg of ze hier al eerder was geweest, ze kwam haar zo bekend vóór. Rustig dagje zover is ons nog niet gebeurd deze afgelopen twee weken. Sorry dus niets te melden tot volgend verslag!!!! Hartelijke kus van ons aan iedereen.