Naar Cottbus
Door: George
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
19 Augustus 2017 | Duitsland, Cottbus
Zo ...... na 520!!!!!!! kilometer staan we naast de dierentuin van Cottbus. In het park naast ons is een manifestatie aan de gang van radio Cottbus die 25 jaar bestaat, dus tot vanavond laat hebben we muziek en....... vuurwerk. Vandaag echt een reisdag gehad we hebben lekker door kunnen rijden. Vannacht wel een buitje op de camperplaats in het bos en dat was net of je met stenen werd bekogeld zo hard vielen de druppels op het dak van de camper. Wel lekker geslapen (zo'n 11 uurtjes) dus uitgerust aan deze dag begonnen. Vanaf de camperplaats lopen we zo het Spreeauenpark in, waar de manifestatie ter ere van het radiostation wordt gehouden. Wij zijn er ook Even naartoe gelopen en daarna nog een rondje in het park gelopen en even gezeten aan de vijver die in het park ligt. Toen we dat gingen zitten zag Conny ineens nog een bever die lekker uit de vijver was gekomen en zich te goed zat te doen aan het malse gras langs de oever van de vijver. Leuk gezicht om dat beestje daar zo te zien "grazen". De bedoeling was om nog even naar het centrum te lopen, maar het was lekker weer dus toch maar van de zon zitten te genieten. Vanavond gaan we dan nog even naar het vuurwerk en daarna lekker een tukkie en morgen gaan we dan Polen in en verlaten we onze oosterburen. We gaan het zien tot morgen!!!!
P.S Dat vuurwerk zou niet misstaan in Scheveningen er ging hier toch een hoop de lucht in dat was echt gigantisch!!!!