Naar Auswitz
Liefs van ons XXX
26 Augustus 2017 - 11:47
Loes:
Hallo globetrotters.
Alle verslagen gelezen. Leuk om te zien wat jullie allemaal gezien en gedaan hebben. Nog een hele gezellige fijne week met veel bezienswaardigheden.
Liefs uit een zonnig Leiden. -
28 Augustus 2017 - 22:59
Mam:
dit is de eerst en nu ben ik helemaal bij ik ben van onder af begonnen maar ik heb er wel zitten genieten
n dat is ook wel leuk ik dacht na een paar verslagen gaat niet goed maar ik dacht wat maakt het de eerste zullen de laatste zijn en de laatste de eerste dus gewoon door gaan jullie zitten nu alxx weer in de volgemaar nde plaats horen wij ook wel weer van iedereen heeft het warm ik niet ik weet niet hoe dat komt ben veel thuis veel aanloop morgen ga ik naar Liesbeth en Wil in de middag morgenochtend komt margriet en nu ga ik lekker naar bed ga altijd nog wel lezen maar met 5 minuten slaap ik van avond ook weer slapen jullie veel na zoveel op stap ben je toch ook het wel eens zat of moe en je inspannen doei doei zo ik ben helemaal bij dus kom maar op met je reis verslag nee hoor grapje veel lief hou van jullie kusxxxxx