De Gubalowka op!!!!!
Door: Conny
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
27 Augustus 2017 | Polen, Zakopane
Voor iedereen die dit leest een dikke XXXX
PS. Helaas foto’s plaatsen lukt niet, overal erg traag internet of minimale bereik.
27 Augustus 2017 - 21:46
Mam:
halo ik wel eens hier op gekeken maar toen stond er nog iets van CANADA OP[ loes was hier ze zei ik vind het zo raar dat jij er niets op hebt gezet troeb is vandaag GAANKIJKE EN E HEEFT DE LAPTOP NA GEKEKEN EN NU HEB IK HET OOK DUS NU GA IK ZE ALLEMAAL BEKIJKEN EN LEZEN ZE KON NIET BEGRIJPEN WANT IK VIND HET ALTIJD ZO LEUK MAAR IK VIND DIE KLEINE STUKJES OOK HEEL LEUK DUS MU WEER VERDER GAAN MAAR LIEVERDS NOG EEN HELE FIJNE TIJD KUS VOOR JULLIE VAN MIJ UIT SASSENHEIM.KUS KUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS . -
27 Augustus 2017 - 22:40
Mam:
ik ga het weer proberen u zijn er 2 beginnen weg echt waardeloos maar ik heb ze nu gelezen en morgen naar Slowakije jeetje wat zien jullie veel is goed dat jullie je bed bij j hebben kan je ook lekker op tijd de koets in en ik ga ook zo ik moet er nog 2 lezen en dAT DOE IK MORGEN WANT IK BEN HET ZAT DUS IK LEKKER PITTEN JAMMER DAT IK HET NIET EERDER KON DAAROM WAS IK ZO BLIJ MET DE CHAT MORGEN GOEDE REIS WEER EN MAAR
WEER HEEL VEEL GENIETENHEEL VEEL LIEFS MAM RIA.
28 Augustus 2017 - 10:43
Mam:
zeker een leuk selfie ik heb in de gaten dat ik dit heb gezien en gelezen maar ik dacht dat ik die foto niet had gezien nu wel ZO DIT IS BETER GROTER STOER OM DE AUTO TUSEN DE BUSEN TE ZETEN AT IS ZEKER EEN PARKEER PLAATS WANT JULLIE MOESTEN WEL BETALEN NOU WAT KAN HET SCHELEN ALS HET VEILIGER IS MAKEN JULLI ZELF HT WARM ETEN I DAT TE KOOP WA JE W IL MAAR ALS HET MAAR LEKKER IS -
28 Augustus 2017 - 10:49
Mam:
GAAT NIET ZO GOED MAAR JULLIE SNAPPEN HET WEL HIR BOVEN IS HET BEGIN HA HA HA ZOEK HET MAAR UIT EN MAAK ER EEN PUZZEL VAN VOOR NU EEN MOOIE DAG JULLIE ZIJN VAST AL OP STAP LIEFS EN GENIET VAN UIT EEN ZONOVERGOTEN MOOIE SASENHEIM MAM.
29 Augustus 2017 - 08:15
Marion:
Zo goede morgen,
Hier even een berichtje vanuit het zonovergoten Nederland. Wat een belevenissen allemaal weer.
Hoop dat alles goed met jullie gaat. Lekker nog een klein weekje voor de boeg. Genieten maar.
xxx -
29 Augustus 2017 - 14:06
Sylvia W:
Jajaja weer helemaal bij, wat een mooie selfie van jullie 2.. en ook een hele mooie omgeving.
dikke kus van mij..