De Krkawatervallen
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
23 Augustus 2013 | Kroatië, Lozovac
Doei en de groeten van ons.
24 Augustus 2013 - 00:14
Loes:
Hallo Spruitjes.
Leuk hoor om al die reisverslagen te lezen. Gelukkig was het vandaag ook weer erg zonnig en warm. Heerlijk genoten op ons eigen terrassie. Maar ik vind die waterval wel erg mooi.
En wat een feest dat je fiets er nog stond. Ja je vakantie gaat altijd snel maakt niet uit voor hoeveel weken je gaat. Ik zou zeggen lekker genieten en morgen ook gewoon weer aan het bier en de wijn.
Liefs van ons uit het mooie maar warme Leiden. -
24 Augustus 2013 - 11:08
Pap En Mam:
Zaterdag morgen 11 uur,
Wat hebben jullie het geweldig als wij al die verslagen lezen en het is toch wel een bijzonder land om er te zijn met het gebrabbel van de mensen spreken ze op de campings helemaal geen Engels?
Zo de een het mazzel dat het tasje terecht is (sorry Loes) en jij nu zeker weer met je fiets Conny jullie hebben wel het geluk aan je kont hangen maar blijf leuke verslagen sturen dan is het voor eens toch een beetje mee genieten, ja 1 week ruim al weer om maar dat maakt niet uit als je maar kan zeggen wij hebben het geweldig gehad.
Hier na gisteren geen nieuws dus dit moet het wezen voor nu als je eens niets te doen hebt geef dan eens antwoord op onze vragen? vanmiddag even naar de Truckers Run dus weer naar de Mare groep klantjes zwaaien, is er vandaag nog nieuws horen jullie het nog wel,
Ja hoorr wij doen ook de bar vandaag weer open ha ha veel liefs kus doei doei Pap Mam -
25 Augustus 2013 - 11:07
Loes:
Hallo spruitjes
Niets meer te melden na de watervallen? Hahahahahahaha
Of gewoon geen internet, ik denk het laatste want je maakt altijd wel wat mee al reizende in een hut op wielen. Zaterdag begon goed en in de middag begon het te regenen. Wel nog ff oons eigen terrassie een zelf gebrouwen biertje gedronken. Vandaag zondag begin is somber betreft het weer dan. Wij zijn gewoon het zonnetje in huis. Hahahahahahahahahahahaha Voor ons nog drie weken en dan heerlijk voor twee weken naar de zon. Nog heel veel plezier.
Liefs vanuit een donker maar droog Leiden -
25 Augustus 2013 - 22:41
Henk En Erika:
Hoi vakantiegangers,
Leuk om jullie verslagen te lezen en er zijn veel herinneringen van ons aan dat mooie ruige land.
Wij willen daar zeker nog een keer terug.
Zijn terug van een weekeindje Duitsland in de Eifel, zaten vlak bij luxenburg dus ook daar nog even geweest in o.a. Vianden ,waar we met een kabelbaantje omhoog en natuurlijk ook weer naar beneden zijn geweest Mooi uitzicht en een leuk stadje. Verder niet kunnen fietsen [bergen waren te hoog] dus met de auto naar een natuurgebied gereden en daar wat rondgelopen.
Zo nu zijn jullie op de hoogte van ons weekeindje en zijn benieuwd naar jullie verdere reis.
groetjes van ons. -
26 Augustus 2013 - 09:13
Smurfin:
Hoi, zo weer 3 dagen verder en zie dat jullie weer allerlei dingen hebben beleefd. Altijd leuk om de maandag met jullie verslagen te beginnen :). Veel plezier verder. -
26 Augustus 2013 - 17:15
Tante Leny:
Jammer ik krijg de berichten, verhaal en foto`s niet meer, jammer !!! Waarom eigenlijk niet ???? Tante Leny -
27 Augustus 2013 - 21:28
Jacqueline De Vries-Groot:
Hallo Conny en George,
Wat een ervaring en wat een mooie foto's maken jullie.
Erg leuk om alles te lezen enz.
Alleen wel jammer dat ik dat op mn bankie met mn laptoppie moet doen en niet
zoals jullie heerlijk op vakantie dit kan lezen, maar ja je hebt luxe paarden en werkpaarden.
Ga nog lekker genieten van de mooie natuur, zodat wij nog kunnen genieten van jullie verslagen.
Groetjes Jacq.