Een mooie lange dag
Door: George
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
31 Augustus 2014 | Verenigde Staten, Los Angeles
Morgen lezen jullie wel iets meer van ons. Groeten vanuit de States
01 September 2014 - 14:09
Mam:
hallo zo dat hebben jullie snel gadaan vanmorgen bericht dat jullie in Los angeles heerlijk als ik dan wat hoor.
heel fijn dat alles zo gladjes verliep ja ja toemaar een Jeep maar wel hartstikke leuk n atuurlijk omdat ook mee te maken.
zijn jullie even in Serena haar Toko in wezen slaan ?
Is het een leuk hotel en nog lekker even gestrek net wat ik vanmorgen ziei wel op tijd rusten hoor want jullie doen zoveel indrukken op nog in de vliegtuiogen een beetje geslapen nou ja jij niet George als jij gaat zitten lullen met een amerikaan die denkt dat hij alles weet maar goed ze kunnen natuurlijkl ook overdrijven maakt niet uit het is goed gegaan.
Ik ga morgen weg ben erg zenuwachtig maar eigenlijk heb ik alles onder controle vannavond even mijn kleren in de koffer Gerrie heeft nog gebeld gisteren ze gaan nog eerder weg heel even in de kerk ik denk de bedevaart zegen om half10 de bus in daar koffie Loes zou hier vroeg zijn en ze blijft tot de bus vertrekt heel fijn dan naar Maastricht de trein in jongens zo spannend zonder Pap ik heb dat kastje besteld als ik terug ben kan ik het halen het is besteld laten wij hopen dat het beter gaat als de andere.
Zo blijven jullie ook van mij op de hoogte maar helaas dan een week niets doe wel zo nu en dan een SMS
lieve Conny George Serena en Nic geniet met en van elkaar hou van jullie tot vogende week moeilijk hoor.het is in Zuid Frankrijk 27 Gr dus Serena wel het een en ander geruild ha ha ha kus Mam Ria en Oma xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx knuffel -
01 September 2014 - 17:38
Loes:
Hoi Globetrotters.
Inderdaad fijn om wat van jullie te horen. Ik had vanmorgen al de sms van jullie via mam. Dus Obama nog niet tegen gekomen? Jammer. Maakt niet uit. Heerlijk genieten met elkaar. Hier is het vandaag weer heerlijk warm weer. Ik ga morgen vroeg naar mam en ga haar naar Lisse brengen en uitzwaaien. En moedertje gaat heerlijk van de vakantie genieten. En wij gaan gewoon nog naar ons werk.
En uit geslapen?
Heel veel plezier.
Kuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
03 September 2014 - 13:32
Louis Funcke:
Hallo kanjerst
het is maar goed dat jullie proviant mee kregen voor onderweg ,want anders had die grote het niet overleefd
En Conny als je nog een keer mexicaans gaat eten stop dan je man uit mijn naam vol met die hete pepers.
en voor de rest nog heel veel plezier..........lo en nel