Nog een dagje Los Angeles
02 September 2014 | Verenigde Staten, Los Angeles
03 September 2014 - 09:25
Loes:
Hallo globetrotters.
Mooi aandenken hoor die parkeerboete. Ach wat is nu 63 dollar? Als je het vlug zegt stelt het niets voor. Dus vandaag de hut op wielen ophalen. En nu echt USA onveilig maken. Best indrukwekkend allemaal. Alles een beetje ontdekken hoe het er allemaal toe gaat.Ben benieuwd naar jullie foto's. Ik heb vanmorgen een sms van mam naar Conny haar mobiel door gestuurd. Maar mocht je het niet ontvangen hebben. Mam is goed aangekomen in Lourdes en iedereen is lief voor haar. Mooi om te horen. Kan ze nu even heerlijk genieten. En voor jullie ook heel veel plezier en geen gewoonte van maken om in elke stad een boete te krijgen.
Dikke kuzzzzzzzzzzzzzz vanuit een zonnig Leiden. Het is hier ook heerlijk weer.
03 September 2014 - 12:32
Jelle:
Hoi Teddybeer, Conny en de rest van de familie,
Leuk om jullie reis vanuit hier mee te beleven, was lachen dat je al zo snel een bekeuring wist te scoren.
We blijven jullie volgen, heel veel (kijk) plezier, je zult nog veel mooie dingen tegen komen.
Vanuit ORTEC groetjes van iedereen.
Jelle
03 September 2014 - 13:46
Louis Funcke:
George moeten wij hier een kollekte houden voor je, want eigenlijk wat je nu kwijt ben aan de bekeuring zou jij eigenlijk iets mooi''s kopen voor Conny.
Of mocht ze dat weten?????????????
Veel plezier.............Lo en Nel -
03 September 2014 - 20:16
Diana:
Hello there!
De start is gemaakt van jullie droomreis. Nu op naar Grand Canyon. Nog helikoptervluchtje doen?
Grand Canyon moet erg indrukwekkend zijn. Ben benieuwd waar jullie allemaal nog meer naar toe gaan.
Njoy!