Weer thuis.
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
24 September 2014 | Nederland, Lisse
24 September 2014 - 17:25
Smurfin:
Nou ik heb genoten van jullie verhalen hoor. Groetjes en tot gauw. -
24 September 2014 - 17:46
Mam:
Zo blij dat ik weer een stem heb gehoord wat was ik blij en dat na 2 x ik heb het echt niet gehoord en nu op de scoot midden in het park ja hoor op tijd gepakt en je klonk zo blij lieverd dank je wel.
het waren lange weken hoor zo voelde het wel maar heel veel leeswerk van jullie gekregen en foto's jullie hebben wel de tijd genomen om ons op de hoogte te houden.
ik ga eten gisteren mee gekregen van Serena en ik heb nog over en dat eet ik nu.
jullie hebben het ook leuk he heeft Serena dat gedaan.
Nemen jullie je rust maar ook weer niet te veel met de dag mee is het beste vanavond op tijd dan voel le le morgen weer lekker (hoop ik)
veel liefs en bedankt voor alle mooie reis verslagen de mail en de foto's liefs. -
24 September 2014 - 18:28
Nico STB:
Welkom thuis George ik wou vanavond wat schrijven ben ik te laat lees ik dat je al thuis ben maar ja je zal wel weer een nieuwe reis geboekt hebben dan zal ik proberen optijd te reageren ik spreek je Gr Nico
25 September 2014 - 12:09
Witteeee:
Wat fijn dat jullie weer thuis zijn!!! En ben blij dat ik je maandag weer zie *bloos* heb je toch wel een klein beetje gemist hoor.... , maar zal jullie verslagen wel missen, want zo begon meestal mijn dag, eerst ff de verslagen lezen..maandag moet je niet raar op kijken als ik er 's morgens al ben, want heb cursus Excel.
xxx Syl -
25 September 2014 - 18:06
Louis Funcke:
jammer dat het vliegtuig niet langer oponthoud had want dan had ik van avond getennist,maar als nog wel kom thuis.doei.....louis en nel -
26 September 2014 - 08:34
Marion:
Ha Spruitjes,
Nog even een paar laatste woordenv an mij. Was deze week vrij. Heb jullie wel gevolgd en weer erg genoten van alle verhalen. Lekker nog een paar dagen uitrusten en ja wel hoor .......maandag er weer lekker tegenaan. hahaha.
gr. Marion