In Bedfort
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
18 Juni 2015 | Verenigd Koninkrijk, Bedford
P.S We kunnen nu het verslag erop zetten doordat we op de prive-wifi zitten van de boerin. (de boer heeft er helemaal geen verstand van en wil het ook niet leren)
19 Juni 2015 - 17:04
Loes:
Hallo spruitjes
jaja dat waren weer veel reisverslagen. Maar aan alles komt een eind. Dussssssssssssssssss ook aan deze reis. En oja maandag gewoon weer in het gareel en aan het werk. Fijne laatse dag nog. Ik heb begrepen dat jullie morgen overdag weer 8 uur moeten terug varen.
Liefsssssssssssssssssss van Albert & Loes -
19 Juni 2015 - 17:29
Mam:
hoi hoi Conny en George.
zo ik heb toch de laatste weken nog kunnen genieten van jullie reis verhalen.
wat hebben jullie nog mee laten genieten hoop dat ik jullie niet te veel heb laten schrikken maar jullie zien het onkruid vergaat niet misschien een beetje minder maar lieverds ik kom er wel hoor en ik hoop dat als het zo door gaat weer in Juli thuis ben.
de foto van dat smalle bootje moet je wel vaarervaring hebben maar het gaat denk net aan.
fijn dat jullie even kunnen mailen denk maar zo wat de boer niet kent eet hij niet zo ook wat de boer niet weet doet hij niet
ik wens jullie een goede en veilige overtocht morgen en zeker voor jullie een welkom thuis laat iets horen als je thuis bent doei doei kus knuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff voor jullie van mij Mam Ria.
ik ga eten mooie en leuke dag morgen.
22 Juni 2015 - 07:41
Sylvia W:
Jeetje zat net de foto's te bekijken, maar met die bootjes is het van ken net!!!! pfff...zou niks voor mij zijn....Fijn dat jullie weer thuis zijn. xxx Sylvia