Zeiknat
Door: George
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
07 September 2016 | Oostenrijk, Wald im Pinzgau
Na alle sensatie van de kabelbaan toch nog wel redelijk geslapen. We waren met 3 campers op het parkeerterrein blijven slapen, dus we stonden niet alleen. Rustig op gang gekomen en nog even in een dorpje gestopt, want in de bergen hier is het best handig met stokken te lopen en we zijn geslaagd. Hup weer de camper in want we hadden een rit van 225 km op de planning staan. Eerst lekker binnendoor, bergje op en bergje af! Rond een uurtje of twee waren we in Wald in Pinzgau. We staan bij een Gasthaus ergens op een berg met een fantastisch Panorama uitzicht. Even kennis gemaakt met de eigenaar. De fietsen gepakt en naar Krimmler gereden, want daar is een fantastische waterval zagen we onderweg. Het weer was niet te best, maar wel de waterval gevonden. Uiteindelijk kwamen we zeiknat bij de camper. Even snel omkleden om droog aan tafel te gaan bij het Gasthaus voor een lekkere schnitzel. Nou het eten heeft goed gesmaakt. Nog een afzakkertje in de camper en toen toch maar ons bedje opgezocht.