Naar de Gross,
09 September 2016 | Oostenrijk, Obervellach
11 September 2016 - 10:34
Loes:
Hallo globetrotters
Moedig hoor om met een derde lift naar boven te gaan terwijl jullie al twee keer eerder gestrand zijn. Ach ja zo maak je nog eens wat mee.
Dank jullie wel voor de lieve sms. Wij gaan ook genieten. Jullie nog veel plezier de laatste week. En een veilige terug reis.
Tot nu toe zeer genoten van jullie belevenissen.
Liefs van Albert & Loes. -
11 September 2016 - 13:58
MAM:
Hallo kinderen van me.
Wat hebben jullie weer voor moois meegemaakt. Maar zet nooit meer als titel Rampdag. Ik ben me de beroerte geschrokken. Voortaan tussen haakjes schrijven maar wel leuk. Jullie hadden weer een goedkope dag. Eten van een ander. Het is hier ook een beetje donker weer de zon zou nog komen maar ik zie hem nog niet. Volgende week ga ik kermis vieren, lekker paling bij Eveleens halen. Maar de kermis begint pas op woensdag 21 september. Maar eerst ga ik donderdag naar de BINGO met Nel. Ik zal met prijzen terug komen. Ik heb vandaag lekker met Loes zitten eten gewoon thuis. Ze kwam even wat eten brengen. Maar voor nu genoeg gekletst. Nog heel veel plezier de laatste week.
Liefs mam -
11 September 2016 - 14:58
Louis Funcke:
Maar Moeders dat hoef je niet te vertellen over gratis eten en drinken ,dat gebeurt elke week bij ons op de tennis................doei en een veilige rit verders