We zijn in Tsjechie!!!
Door: ConnyenGeorge
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
01 Mei 2012 | Tsjechische Republiek, Praag
Straks lekker eten en dan lekker van de avond genieten op ons plekje onder de luifel.
Morgen weer een nieuw verslagje.
Doei doei
PS Vandaag tijdens het rijden maar 2 Nederlanders gezien! Dat is pas echt vakantie!!
01 Mei 2012 - 14:11
Pap En Mam:
Ja dat heb je de dag van de arbeid 1 Mei die dag houden ze in eren de ene dag 5 harde bolletjes voor € 1 en de andere geen eten oude crackers eten.
het is hier geen 26 Gr beetje benauwd slecht weer voor Pap rust nu ook beter voor hem.
wat leuk bij een familie in de tuin weer leuk omdat mee te maken, doei doei kus -
01 Mei 2012 - 17:13
Albert & Loes:
Hallo spruitjes.
Heb alle verslagen even door gelezen wij hadden geen link gekregen van jullie. Mam heeft het even doorgestuurd. Mam vertelden dat zij zulke leuke reisverhalen van jullie hadden maar helaas ik niet. Vandaag begonnen op mijn nieuwe werk, nou ja met een introductie dag en die was erg geslaagd. Morgen op de afdeling en heb er eerg veel zin in. Fijn dat jullie het leuk hebben en ben jaloers op de temperatuur die er in Praag is. Ik heb begrepen dat Praag een erge mooie stad moet zijn. Koninginne dag rustig verlopen het was erg goed weer en veel drukte in de stad. Armin van Buuren trad zoals elk jaar op. Laatste nieuwtje Dik Bruijnesteijn is overleden(striktekenaar)
Veel plezier en geniet elke dag.
Liefs van ons -
02 Mei 2012 - 11:20
Marion:
Hoi, hoi, wat gezellig allemaal weer. Brengt bij mij al heftige vakantiegevoelens naar boven en ik moet nog een aantal weken. Ben weer benieuwd naar het volgende verslag. Groetjes vanuit een bewolkt maar redelijk warm Nederland