Eerste dag San Francisco - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van George en Conny Spruit - WaarBenJij.nu Eerste dag San Francisco - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van George en Conny Spruit - WaarBenJij.nu

Eerste dag San Francisco

Door: George

Blijf op de hoogte en volg George en Conny

11 September 2014 | Verenigde Staten, San Francisco

Daar gaan we, vanmorgen om 8 uur weggereden van de campground waar we heerlijk hebben geslapen. Het was nog wel even interessant waar we onze pasjes voor de douches vandaan moesten halen want de receptie was inmiddels wel al dicht toen we er vanavond aan kwamen. Even hier en daar vragen en toen bleek degene die het dichtst bij het receptie gebouw stond ook de camphost te zijn. (dat is dus iemand die de boel een beetje waarneemt als de receptie gesloten is) Kortweg we hebben van hem een kaartje voor de mannen en een kaartje voor de vrouwenkant om gebruik te kunnen maken van de W.C's en de douches. Dat was maar goed ook want om een uur of drie werd ik wakker van de krampies en moest ik renne om mijn darmpjes even te legen, ik heb het net gehaald zonder een spoor achter te laten richting het toilet, maar dat terzijde. Dan wat over de rest van de dag, dus eerst om half negen de camper ingeleverd bij El Monte (de camperverhuurder) daarna met de bus naar het hotel gebracht ingechekt (na een ritje met de pendelbus van drie kwartier) daarna bakkie genomen bij de Starbuks en toen met gids Serena die thuis al wat bijzonderheden had opgezocht en een kaart van San Fransisco op pad. Een aantal dingen bekeken en toen we op de boulevard liepen stond er zo´n knop te schreeuwen dat we mee konden voor een boortochtje van ongeveer een uur onder de Golden Bridge door langs Alcatraz en dan zo weer de haven in. Eerst nog even afgedongen van de prijs en toen hup op de boot en voor een mooi tochtje. VOOR DE MEESTE ONDER JULLIE WAS ME EEN RUIG TOCHTJE VOOR MIJ MET MIJN TERE MAAGJE. Maar alles binnen gehouden, uurtje was net lang genoeg. Daarna nog lekker lopen slenteren langs de boulevard nog de expositie bekeken over Alcatraz daarna nog even de zeehonden bekeken op pier 39 (waren geen jonkies bij dus die hoefden we niet te knuppelen) stukkie met de tram gereden, want jeetje het is hier wel hobbelig, daarna wat gegeten en nu weer aan het typen voor waarbenjij. O ja, dat Lombart street dat is wel een heel erg stijl stukje weg, maar wel leuk om te zien als die auto's erover heen naar beneden komen, sit steiltje van San Francisco heeft 6 haarspeldbochten. We gaan proberen er een paar foto's van op waarbenjij te zetten. Wel, ik ga stoppen en tot morgen. Syl je kan altijd even chatten met Conny kan ze je misschien al iets eerder wat laten weten over onze belevenissen hoef je niet te wachten tot we weer wat op waarbenjij zetten. (geintje, maar dat weet je wel) Groeten van ons vier en tot schrijfs!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 12 September 2014 - 07:51

Marion:

Hallo spruitjes,

Leuk weer allemaal hoor. Zag ik George daar nou ook tussen liggen ?

gr. en nog heeeeeeel veeeeeeeeell plezier

xxx

• 12 September 2014 - 08:09

Witteeee:

Hoi hoi,

Nou Conny ik hoop dat je je weer wat beter voelt (knuf) Wat gaaf allemaal wat jullie weer hebben meegemaakt!!! Ik vind het laatste stukje wel heel erg hilarisch, gelukkig ken ik je al een beetje en weet dat het een geintje is, maar vind het af en toe leuk hoor om ff met je te chatten hoor :-)

Liefs xxx Syl

• 12 September 2014 - 17:58

Loes:

Zo globetrotters.

Tis me wat hollend naar het toilet. Ken dr maar weer van af zijn. Loperamide altijd handig om bij je te hebben. Zo nu ff lekker in een hotelletje. En een hele dag slenteren in San Francisco. Hoop dat jullie veel gezien hebben. Leuk een boot excursie. Niet op Alcatros geweest? Bang dat ze jullie zouden houden. Wel leuk om te lezen dat de navigatie van Albert jullie weg weten te vinden door de USA. Ik zou zeggen lekker genieten. De tijd gaat wel snel zeg.

Lieve groeten uit het zonnige Leiden

• 12 September 2014 - 21:37

Mam:

Wat weer een leuk verhaal fijn dat Serena al het een en ander heeft op gezocht ja voor de 2 schiet het nu wel erg hard op maar ik denk dat ze blij zijn als ze naar huis mogen(ha ha )

Ik ben niet aan de Randmeer geweest want ik was moe van Lourdes maar als Serena en Nic er zijn spreek ik wel eens af.

Zo kan ik toch zien dat ik geen 20 meer ben maakt niet uit het is goed zo.

ruig boot tochtje en dan nog hard lopen in de nacht maar als je het hebt gehaald is wel weer mooi.
    Beetje ouderwets mannen en vrouwen kant of

Ik ga morgemiddag even naar Leiden om de vakantie gangers gedag te zeggen die gaan zondag weg hoop dat ze ook mooi weer hebben en een goede vakantie hebben.

Waarom liggen die zeehondjes daat zijn die aan gespoeld? of liggen ze te drogen op dat hout.

Lieverds ik ga stoppen ga wat drinken en dan lekker naar bed het is net of nog niet goed uit gerust ben heerlijk liggen lezen dan val ik van zelf wel in slaap veel liefs geniet nog even met z"n viertjes dikke kus Knuffel.en toe de volgende keer XXX