Eerste dag San Francisco
11 September 2014 | Verenigde Staten, San Francisco
12 September 2014 - 07:51
Marion:
Hallo spruitjes,
Leuk weer allemaal hoor. Zag ik George daar nou ook tussen liggen ?
gr. en nog heeeeeeel veeeeeeeeell plezier
xxx -
12 September 2014 - 08:09
Witteeee:
Hoi hoi,
Nou Conny ik hoop dat je je weer wat beter voelt (knuf) Wat gaaf allemaal wat jullie weer hebben meegemaakt!!! Ik vind het laatste stukje wel heel erg hilarisch, gelukkig ken ik je al een beetje en weet dat het een geintje is, maar vind het af en toe leuk hoor om ff met je te chatten hoor :-)
Liefs xxx Syl -
12 September 2014 - 17:58
Loes:
Zo globetrotters.
Tis me wat hollend naar het toilet. Ken dr maar weer van af zijn. Loperamide altijd handig om bij je te hebben. Zo nu ff lekker in een hotelletje. En een hele dag slenteren in San Francisco. Hoop dat jullie veel gezien hebben. Leuk een boot excursie. Niet op Alcatros geweest? Bang dat ze jullie zouden houden. Wel leuk om te lezen dat de navigatie van Albert jullie weg weten te vinden door de USA. Ik zou zeggen lekker genieten. De tijd gaat wel snel zeg.
Lieve groeten uit het zonnige Leiden
12 September 2014 - 21:37
Mam:
Wat weer een leuk verhaal fijn dat Serena al het een en ander heeft op gezocht ja voor de 2 schiet het nu wel erg hard op maar ik denk dat ze blij zijn als ze naar huis mogen(ha ha )
Ik ben niet aan de Randmeer geweest want ik was moe van Lourdes maar als Serena en Nic er zijn spreek ik wel eens af.
Zo kan ik toch zien dat ik geen 20 meer ben maakt niet uit het is goed zo.
ruig boot tochtje en dan nog hard lopen in de nacht maar als je het hebt gehaald is wel weer mooi.
Beetje ouderwets mannen en vrouwen kant of
Ik ga morgemiddag even naar Leiden om de vakantie gangers gedag te zeggen die gaan zondag weg hoop dat ze ook mooi weer hebben en een goede vakantie hebben.
Waarom liggen die zeehondjes daat zijn die aan gespoeld? of liggen ze te drogen op dat hout.
Lieverds ik ga stoppen ga wat drinken en dan lekker naar bed het is net of nog niet goed uit gerust ben heerlijk liggen lezen dan val ik van zelf wel in slaap veel liefs geniet nog even met z"n viertjes dikke kus Knuffel.en toe de volgende keer XXX