Lekker dagje San Francisco
12 September 2014 | Verenigde Staten, San Francisco
13 September 2014 - 09:41
Loes:
Hallo spruitjes & Nic.
Toch nog ff actief geweest. Mis jullie helmen dacht dat het verplicht was om te dragen. In ieder geval leuk geweest voor de foto. Echt niet eerder bij de Mac geweest? Leuk om te lezen dat jullie het zo fijn hebben. En ja als je het leuk hebt gaat de tijd ook erg snel. Wens jullie een veilige reis naar huis Serena en Nic. En voor Conny en George nog een gezellige tijd saampies in The States. Wij vertrekken morgenmiddag om 14.00 uur richting Mallorca.Mooie tijd kunnen vanmiddag al online inchecken. Mam komt vanmiddag nog ff langs om gedag te zeggen. Lekker met een bakkie thee en iets lekkers erbij.
Lekker genieten nog even met zijn 4-tjes in The States.
En Obama nog niet tegen gekomen zeker. Nee hij heeft het te druk met wat er allemaal in de wereld gebeurt.
Dikke kuzzzzzzzzzzzzzzzzzz voor iedereen vanuit een zonnig Leiden. -
13 September 2014 - 17:28
Witteeee:
Nou Con ik heb je natuurlijk al ff gesproken op de chat, daardoor ook weinig te melden hahahaha....Serena en Nick goeie reis terug. Geniet nog eventjes...
liefs xxx Syl -
13 September 2014 - 22:35
Mam:
Wat een goed verhaal Serena gezellig de fot opde fiets is heel leuk en ook waar jullie allemaal opsataan.
Loes en Albert hebben heel goed gezorgd ik weer heel wat maaltijden Loes kwam ook zo nu en dan even kijken of alles goed was.
Vanmiddag nog een paar fijne uurtje gehad in Leidwen wij zouden gaan eten maar ik geb gevraagd of het andere keer mocht ja ze zijn makkelijk hou het wel te goed hoor ik ga 3 Oktober en Loes zou een rolstoel regelen want het lopen is niet alles maar dan kan ik toch naar de optocht is altijd zo leuk
Ga straks nog kijke n het de tijd van Serena en Nic er al op staan maar ik wil ook naar de dienst in het park dus ik zie wel.
Ik heb Sylvia gesproken ze vroeg of ik je moeder met een beetje twijfel ik toch maar gezed dat het zo is Ha ha ha, zo ik ga de koets op zoeken voordat ik alles klaar heb is zo een half uur verder.
Lekker met en van elkaar genieten Even niet op de kleintjes letten Ha Ha.
Lekker genieten liefs dikke kus en ik hoor wel van Serena ik ben vanmorgen even naar de Randmeer geweest
ook even iets neer gezet altijd gezellig
Doei doei doei hou van jullie. Mam Ria