De Niagara watervallen (2)
Door: George
Blijf op de hoogte en volg George en Conny
18 September 2014 | Verenigde Staten, Niagara Falls
19 September 2014 - 15:25
Louis Funcke:
Hallo CONNY laat voortaan George een hotel zoeken want jij schrijft veel leuker al denkt hij van niet.
En george je moet je bril op zetten als je een foto maakt ,dan zie je het altijd beter.
De kilometerstand die conny gereden heeft was 257km 400meter want jij zal wel hebben liggen slapen.
O ja de vraagtekens zitten bij je rechterhand waar je duim links zit.doei.....nog heel veel plezier de laatste paar dagen...........louis en nel -
20 September 2014 - 14:46
Mam:
Grote goedheid wat is dat onwijs mooi maar is die gele regen Cape blauw van de kou geworden ????
Wat zal dat een herrie zijn geweest echt zo mooi had je tegen wind Conny ???
Dus jullie gaan steeds meer naar de OOst kust Jammer dat Pap het allemaal niet meer kan zien want de was weer uren zoet geweest met de atlas Maar het is niet anders maar het gaat nu voor jullie ook opschieten maar ik lees wel dat jullie heel veel hebben gezien en nog zien.
Lieverds ik wilde deze tocj nog even doen want het zijn van die prachtige foto's ik geniet er van mee op deze manier.
voorzichtig en lekker genieten hou van jullie. Mam Ria.